Tjänster

Vi på Västerbottens Omsorg erbjuder tjänster både utifrån vad kommunen beslutat men har även valfria tilläggstjänster. Vi ställer alltid kunden i fokus och finns där när du behöver hjälp. Vi strävar efter att alltid erbjuda bra service som håller hög kvalitet och som bidrar till ett aktivt och meningsfullt liv. 

Vad erbjuder vi?

Vad vi erbjuder handlar till största del om vad din handläggare på kommunen beslutar att du ska få hjälp med. Nedan har vi listat några exempel på vad vi kan erbjuda dig för tjänster:

  • Hjälp vid måltider

  • Städ

  • Följe till vårdcentral eller liknande

  • Medicinering

  • Hjälp med hygien

Tilläggstjänster

Tilläggstjänster är tjänster som vi kan erbjuda dig utöver vad kommunen har beslutat. Du kanske anser att det finns mer saker som kan vara nödvändiga för att din vardag ska flyta på så bra som möjligt, då kan du alltid välja en tilläggstjänst så löser vi det åt dig. Du kanske behöver åka och klippa dig eller tycker att det skulle kännas skönt att få komma ut och ta en lunch på stan? Det är precis tjänster som dessa vi kan erbjuda. Det är bara du och dina behov som styr vad vi kan göra, ingen aktivitet är en dålig aktivitet.

Aktiviteter

Har du svårt att komma på någonting att göra under timmarna du har lite för dig? Vi brukar ofta anordna olika aktiviteter där du är mer än välkommen att delta. Dessa aktiviteter kan vara blanda annat matprovning och dans.